Uitvaartkleding

Uw klanten willen meelevend, deskundig en betrouwbaar uitvaartpersoneel. Passende, representatieve kleding voor uw medewerkers levert daar een belangrijke bijdrage aan. Veluwe Fashion is gespecialiseerd in kleding voor medewerkers in de uitvaartbranche. Dat merkt u meteen. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Uitvaart kleding - Uitvoerpakken

U wilt dat uw personeel er perfect verzorgd uitziet tijdens een uitvaart. Veluwe Fashion voorziet de uitvaartleid(st)ers, dragers, chauffeurs, koetsiers en koffiedames van stijlvolle heren- of dameskleding. Het model en het materiaal van deze uitvoerpakken past bij de taak van de medewerker. Zo draagt de uitvaartleider een jaquet met hoge hoed, terwijl de chauffeur een kostuum in stevige stof draagt en de koffiedame een mantelpakje.

REGELPAKKEN - Uitvaartkleding

Tijdens het regelwerk voorafgaand aan de uitvaart dragen uw medewerkers kostuums waar ze goed mee voor de dag kunnen komen. Representatief, maar gemakkelijk zittend.

EEN EIGEN KLEDINGLIJN?

Uw uitvaartonderneming een eigen gezicht geven met een kledinglijn, dat kan! U kunt kiezen voor één lijn uit onze uitgebreide collectie voor zowel de dames als de heren. U hebt bij Veluwe Fashion alle keuze in uitvoeringen, modellen en kleurcombinaties. De jassen, kostuums of andere kledingstukken voorzien we indien gewenst van uw logo. Zo zijn uw medewerkers uw visitekaartjes bij uitstek!

Wij voeren merken als:

  • Wilvorst
  • Greiff
  • Masterhand
  • Olymp

Download de Wilvorst App
voor de actuele collectie.
Uitvaart app

Contact

Ambachtsweg 5D
3953 BZ Maarsbergen
T 0342-440103
E info@veluwefashion.nl

Volg ons

Volg ons op Facebook    FACEBOOK
Volg ons op Twitter   TWITTER
Volg ons op LinkedIN   LINKEDIN

Waarom Veluwe Fashion

  • Deskundig advies
  • Compleet maatwerk
  • 100% duurzaam